Модернізація порядку присвоєння та підтвердження кваліфікації судового експерта за відповідною експертною спеціальністю - Мартиненко, Н. В (Харків : Технологічний центр, 2024)
Автоматизоване анонімне тестування складається з трьох етапів і проводиться одночасно для всіх осіб, які беруть участь у складанні кваліфікаційного іспиту. Перший етап автоматизованого анонімного тестування передбачає виконання особами, які беруть участь у складанні кваліфікаційного іспиту, тестових завдань з перевірки знань з теоретичних, організаційних і процесуальних питань судової експертизи. Другий етап автоматизованого анонімного тестування передбачає виконання особами, які беруть участь у складанні кваліфікаційного іспиту, тестових завдань з перевірки знань питань в межах експертних спеціальностей. Третій етап автоматизованого анонімного тестування передбачає виконання особами, які беруть участь у складанні кваліфікаційного іспиту, запропонованого Системою тестування ситуаційного завдання. На сьогодні необхідно підготовити перелік тестових питань з теоретичних, організаційних і процесуальних питань судової експертизи, питань в межах експертних спеціальностей та ситуаційні завдання
Keywords: тестування; судова експертиза; судово-експертна діяльність; електронна система; автоматизоване анонімне тестування; кваліфікаційний іспит; тестові завдання; [343:351.98](477)