Концептуальні основи моделювання ризиків фінансово-економічної діяльності підприємств на основі нечіткої логіки - Левченко, Л. О.; Кілянчук, О. П.; Теренчук, С. А. (КНУБА, 2011)
Доведено необхідність розробки комплексного методичного підходу щодо оцінювання фінансового стану підприємств на основі застосування теорії нечіткої логіки. Розглянуто концептуальні основи моделювання фінансово-економічної діяльності підприємства та відповідного рівня ризику.
Keywords: фінансовий аналіз; фінансовий стан підприємства; теорія нечіткої логіки; ступінь належності; функція належності; нечітке рішення