Переваги занять воркаутом: вплив на фізичний стан і функціональні можливості - Россипчук, Ігор Олексійович; Начинкін, Владислав Анатолійович (Ліра-К, 2025)
Workout – це тренування з вагою свого тіла, з використанням доступного інвентарю на вулицях, спрямоване на зміцнення здоров’я та просування здорового способу життя серед населення.
Keywords: заняття воркаутом; фізичний стан; функціональні можливості; workout; 796.12.6