Інноваційний підхід до формування багатоповерхових паркінгів - Горовий, А. П.; Самойлович, Валентин Васильович (КНУБА, 2019)
В роботі розглядаються сучасні види паркінгів, які застосовуються у великих містах; приведена класифікація їх конструктивних рішень та визначені особливості надземних, підземних, автоматизованих і багатоповерхових парковок. In this article contemporary types of parking lots, their typology, which are used in big cities, are considered, the classification on design features is given. The efficiency of different types of parking lots is established, from the point of view of city-planning and architectural-planning decisions. Described features of underground, underground, automated multi-storey parking
Keywords: великі міста; паркування транспорту; види паркінгів; конструктивні рішення; parking; underground and ground parking; automated parking lots