Гнатюк, Л. Р.Поліщук, Я. І.2020-05-192020-05-192014Гнатюк Л. Р. Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування / Л. Р. Гнатюк, Я. І. Поліщук // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2014. - Вип. 37. - С. 125-131. - Бібліогр. : 8 назв.2077-3455https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/3931у статті розкрита роль ергономічних вимог у дизайні інтер‘єру ресторану. Оптимізація простору для досягнення комфорту відпочиваючих людей. Розглядається вплив комфорту та зручності на створення внутрішнього простору ресторану, підбір меблів та їх функціональні властивості в залежності від виду та їх функційuk-UAкомфортзручністьергономікаінтер‘єр ресторанумеблюванняфункціональністьстильпростірорганізаціяВплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчуванняArticle72.012:331.101