Вплив ергономічних вимог на створення комфорту та зручності ресторанів, як закладів громадського харчування - Гнатюк, Л. Р.; Поліщук, Я. І. (КНУБА, 2014)
у статті розкрита роль ергономічних вимог у дизайні інтер‘єру ресторану. Оптимізація простору для досягнення комфорту відпочиваючих людей. Розглядається вплив комфорту та зручності на створення внутрішнього простору ресторану, підбір меблів та їх функціональні властивості в залежності від виду та їх функцій
Keywords: комфорт; зручність; ергономіка; інтер‘єр ресторану; меблювання; функціональність; стиль; простір; організація; 72.012:331.101