Дослідження стійкості тонкостінних елементів відкритого профілю з урахуванням початкових недосконалостей - Охтень, І. О.; Гоцуляк, Є. О.; Лук’янченко, О. О. (КНУБА, 2008)
В практиці сучасного будівництва і машинобудування у якості несучих елементів металоконструкцій широке застосування знайшли тонкостінні профілі, які поєднують у собі економічно ефективні вагові характеристики і високі технологічні якості при виготовлені і експлуатації. Такі конструкції економічні, мають технологічні переваги при монтажу і використанні.
Keywords: стійкість тонкостінних елементів