Рефлекторна система формалізації змісту довільних текстів будівельної тематики - Тесля, Ю. М.; Шабала, Є. Є. (КНУБА, 2013)
Розглянуто підхід до застосування елементів штучного інтелекту для розробки інтелектуальної інформаційної системи формування, ведення та актуалізації ресурсної нормативної бази в будівництві.
Keywords: нормативна база; інтелектуальна система; прогнозування; штучний інтелект; онтології; будівельний процес; фрагмент тексту; база даних; база знань