Історія української державності та культури : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять, виконання індивідуальних завдань та самостійної роботи - Ярощук, Інна Володимирівна (КНУБА, Ф-ОП Шпак В.Б., 2023)
Подано плани практичних занять, тематику індивідуальних завдань та вимоги до їх виконання, методи контролю та оцінювання знань, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальностей 192 «Будівництво та інженерія», 191 «Архітектура та містобудування», 161 «Хімічні технології та інженерія», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 126. «Інформаційні системи та технології», «Штучний інтелект. Когнітивні технології», «Управління проектами», 122 Комп’ютерні науки, 075 «Маркетинг», 101 «Екологія», 073 «Менеджмент організацій і адміністрування», 071 «Облік і оподаткування», 051 «Економіка», 022 «Дизайн»
Keywords: історія; культура; державність