Розвиток планувальної структури вулично-дорожньої мережі та транспортної інфраструктури міста Чернівці - Довганюк, А. І. (КНУБА, 2020)
Розглянуто структуру планувальних районів тісно пов'язану з існуючою мережею вулиць та доріг; існуючою та перспективними системами громадського транспорту міста Чернівці. Основні транспортно-планувальні вузли каркасу які формуються на перетинах основних радіальних та кільцевих магістралей, в місцях стиковки основних видів громадського транспорту, на стиках виробничих та сельбищних зон, а також в межах багатофункціональних зон, в яких формується ієрархічна система громадських центрів міста, що обслуговує як жителів міста так і зони його впливу. Надана характеристика транспортної інфраструктури та магістральної мережі міста
Развитие планировочной структуры улично-дорожной сети и транспортной инфраструктуры города Черновцы
The development of the planning structure of the street and road network and the transport infrastructure of the city of Chernivtsi
Keywords: планувальна структура міста; вулично-дорожня мережа; транспортна інфраструктура; транспортний вузол; транспортні фактори; щільність транспортної мережі міста; пасажирські перевезення; машиномісця; city planning structure; street and road network; transport infrastructure; transport node; transport factors; density of the city transport network; passenger traffic; parking spaces