Особливості нерівномірного розподілу повітряного потоку в трубному пучку - Малкін, Едуард Семенович; Чепурна, Наталія Володимирівна; Кириченко, Михайло Анатолійович (КНУБА, 2012)
Наведений розподіл повітряного потоку в трубному пучку від осьового вентилятора
Features uneven distribution of air flow in tube bundles
Keywords: повітряний потік; трубний пучок; вентилятор; air flow; tube bundle; fan