Семантична сутність формування архітектурних просторів шкільних комплексів XXI століття - Пивоваренко, О. В. (КНУБА, 2014)
У статті розглядаються питання про виникнення архітектурних просторових структур, семантичну сутність формування архітектурних просторів сучасних шкільних комплексів.
Keywords: семантика; архітектурний простір; психологія; діти; шкільний комплекс; семантика; архитектурное пространство; психология; дети; школьный комплекс; semantic perception; architectural space; psychology; school’s complexes