Аналітичні дослідження полів швидкостей і температур повітря в теплицях з децентралізованим мікрокліматом - Малкін, Е. С.; Фуртат, І. Е.; Чепурна, Н. В. (КНУБА, 2005)
Наведено результат аналітичних досліджень полів швидкостей і температур повітря в теплицях з камерами децентралізованого мікроклімату. Ці результати є основою для розроблення методики інженерного розрахунку системи опалення таких теплиць.
Keywords: теплообмін; теплопостачання; газопостачання; мікроклімат; дослідження полів швидкостей