Архітектурні рішення для підвищення пожежної безпеки та інклюзивності у громадських будівлях - Зінкевич, Анастасія (КНУБА, 2025)
У роботі досліджуються архітектурні рішення, спрямовані на підвищення пожежної безпеки та інклюзивності громадських будівель. Розглянутосучаснінормативнідокументи, практичніприкладизастосуванняархітектурнихстратегій, що враховують потреби маломобільних груп населення. Особливаувагаприділена інтеграції принципів сталого розвитку у процес проектування.
Keywords: архітектура; пожежнабезпека; інклюзивність; громадські будівлі; сталий розвиток