Інноваційні механізми управління програм розвитку морських транспортних кластерів - Бушуєв, С. Д.; Козир, Б. Ю. (КНУБА, 2011)
Досліджено інноваційні механізми управління розвитком морських транспортних кластерів на основі інтегрованої моделі.
Keywords: управління розвитком складних систем; креативні шаблони; додана цінність