Актуальні аспекти водної стратегії міста Києва - Борисова, О. В. (КНУБА, 2017)
В статті розглядається проблематика міста Києва як мегаполіса зі складною водною інфраструктурою, зазначається необхідність впровадження європейських норм в сфері охорони водних об’єктів міста, роз’яснюються принципи водної політики і формування Водної Стратегії.
Keywords: Київ; Водна Стратегія; інтегроване управління; водна політика; паспортизація; планування; системність; Киев; Водная Стратегия; интегрированное управление; водная политика; паспортизация; планирование; системность; Kyiv; Water Strategy; integrated management; water policy; certification; planning; systematic actions; УДК 504.4.062.2