Небезпеки природокористування на прирічкових територіях - Стефанишина-Гаврилюк, Ю. Д. (ІТГІП, 2013)
Проведено аналіз небезпек природокористування на прирічкових територіях на основі встановлення причинно-наслідкового зв’язку між здійсненням господарської діяльності в межах даних територій та можливості реалізації негативних явищ та процесів як природного, так і техногенного характеру.
Keywords: прирічкові території; небезпеки природокористування; геоморфологічні процеси; 502.3:625.5;62-785:330.131.7