Символічна політика - Перегуда, Євген Вікторович; Гербут, Надія Анатоліївна (My University, 2023)
Подано плани практичних занять, методичні рекомендації до кожної теми практичних занять, тематику та рекомендації щодо написання індивідуальних завдань, есе, особливості політики щодо академічної доброчесності, щодо відвідування, питання підсумкового контролю, список рекомендованої літератури. Призначено для аспірантів спеціальності «Політологія».
Keywords: легітимність; символічна влада; символ; символічна політика; соціальний конструктивізм; символічний капітал; оціальне конструювання реальності