Управління міським господарством - Осипенко Катерина Валеріївна (КНУБА, 2025)
Містять настанови щодо виконання практичних занять і розрахунково-графічного завдання з дисципліни «Управління міським господарством», рекомендації щодо територіально планувального розрахунку покриття теплових навантажень житлових утворень міста, оформлення графічної частини завдання. Призначено для для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Міське будівництво та господарство» та освітньо-науковою програмою «Міське будівництво та господарство».
Keywords: Сталий розвиток; господарство міське