Вплив параметрів шумозахисного екрану на його ефективність - Трохименко, М. П.; Заєць, В. П. (Знання, 2010)
В цій статі розглянуто результати експериментального дослідження властивостей шумозахисних екранів, що було виконане на моделі в масштабі 1:10 в заглушеній камері лабораторії будівельної та архітектурної акустики ДП НДІБК. Визначено вплив звукопоглинальних та звукоізоляційних властивостей екрану на його акустичну ефективність.
Keywords: властивості шумозахисних екранів; вплив параметрів шумозахисного екрану; 534.2