Безбарьерная среда средствами ландшафтной архитектуры - Чалая, Е. А. (КНУБА, 2013)
Розглянуті питання організації комфортної та безпечної архітектурного середовища для людей з обмеженими фізичними можливостями в рекреаційних зонах. Також була розглянута можливість організації безбар'єрного середовища засобами ландшафтної архітектури і дендрорішеннями.
Keywords: ландшафтна архітектура; дизайн середовища; рекреаційні зони; безбар'єрне архітектурне середовище