Теоретичні основи товарознавства - Ляліна, Н. П.; Вотченікова, О. В.; Самойленко, А. А. (КНУБА, 2023)
Розглянуто основні принципи та засади організаційної діяльності за участі іноземних суб’єктів господарювання у будівництві. Призначено для студентів спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля» та 075 «Маркетинг».
Keywords: товарознавство; основи теоретичні