Перспективи вдосконалення будівельного права в Україні - Мельничук, Дмитро Ігорович; Ярощук, І. В. (КНУБА, 2018)
Контроль у будівництві є однією з найважливіших функцій державного управління в будівельній галузі. Його завдання полягає у реалізації містобудівної політики, забезпеченні дотримання вимог законодавства, державних будівельних норм та правил. В Україні ці функції виконують центральні органи державного управління.
Keywords: будівельне право; контроль будівництва; державний архітектурно-будівельний контроль; децентралізація державного управління