Принципи забезпечення надійності підсиленних залізобетонних конструкцій при реконструкції будівель та споруд - Постернак, О. М.; Постернак, М. М. (КНУБА, 2012)
Представленні основи ймовірнісного розрахунку підсиленних залізобетонних конструкцій на надійність відповідно до ДБН В.1.2-14-2009.
Keywords: надійність; індекс надійності; реконструкція; підсилення залізобетонних конструкцій; фібробетон