Досвід Держави Ізраїль у створенні внутрішньо-квартирних захисних споруд: аналіз та можливості імплементації в Україні - Сердечна, Анастасія; Думич, Анастасія (КНУБА, 2025)
Досліджено норми проєктування захисних споруд держави Ізраїль, зокрема внутрішньо-квартирних укриттів. Висвітлено конструктивні характеристики та умови використання. Окреслено перспективи впровадження подібних рішень в Україні з урахуванням правових, економічних та технічних аспектів.
Keywords: внутрішньо-квартирні укриття; захисні споруди; міжповерхові укриття