Розвиток інжинірингу як засіб підвищення ефективності будівництва - Шевчук, Кирило Іванович (Ліра-К, 2019)
Ефективність, конкурентоспроможність будівництва залежить від спроможності адекватно реагувати на змінами на інвестиційному, підрядному та інших ринках, що його забезпечують будівництво. Будь-який процес, ситуація, зміни розглядаються з технологічного, організаційного, управлінського, часового та фінансового боків та приймаються творчі рішення для отримання позитивного результату.
Keywords: підвищення ефективності будівництва; інжиніринг, розвиток; інжиніринг у будівництві