Гармонічні коливання п’єзокерамічної круглої пластини з азимутальними розрізами електродів - Безверхий, О. І.; Левченко, В. В.; Макієвський, О. І. (КНУБА, 2014)
Виконано дослідження впливу азимутальних розрізів електродного покриття на частоти і форми коливань п’єзоелектричних кільцевих пластин, які поляризовані по товщині.
Keywords: кільцева п’езокерамічна пластина; азимутальний розріз електродів; порівняльний аналіз частот і форм пружноелектричних коливань; 539.3; 624.073