Планування кар’єри і професійний розвиток - Титок Вікторія Вікторівна; Ємельянова Олена Миколаївна (КНУБА, 2026)
Містяться основні поняття тем, тестові завдання з кожної теми, а також завдання для самостійної роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями С1 «Економіка та міжнародні економічні відносини», D1 «Облік і оподаткування», D3 «Менеджмент» денної та заочної форми навчання.