Основні принципи формування мобільних об’єктів експрес-обслуговування - Рябець, Ю. С. (КНУБА, 2009)
Розглянуті основні принципи та методи об’ємно-просторової організації об’єктів експрес-обслуговування.
Keywords: підприємства експрес-обслуговування; організація об’ємно-просторова; об’єкти громадські мобільні