Характеристика сучасного будівельного законодавства Нової Зеландії - Томіленко, Марія Андріївна; Чубіна, Тетяна Дмитрівна (КНУБА, 2019)
Сучасні глобалізаційні процеси в світі неминуче впливатимуть на інтеграцію будівельної галузі України, в першу чергу, в європейську та світову системи стандартів, технічних регламентів, нагляду і контролю, які характерні для економічно розвинених країн. Вивчення світового досвіду нагально необхідне як для архітектурно-проектуальних компаній України, які вже співпрацюють із зарубіжними колегами, особливо в питаннях індивідуального житлового будівництва, так і з точки зору реформування національної системи технічного регулювання будівельної галузі
Keywords: будівельне законодавство Нової Зеландії; нормативно-правові акти; будівельні норми; технічне регулювання; 349.442(931)