Газопостачання с. Слобідка Прилуцького району Чернігівської області з розробкою газифікації цегельного заводу - Кривчун, М. М.; Остапець, Н. В. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Газифікація населених пунктів та промислових об’єктів є важливим кроком для підвищення їхньої енергоефективності та покращення умов життя населення. Село Слобідка Прилуцького району Чернігівської області має низку факторів, які свідчать про доцільність проведення газопостачання. Окрім забезпечення комфортного проживання мешканців, проєкт передбачає розробку системи газифікації для цегельного заводу, що функціонує в селі. Це дозволить оптимізувати виробничі процеси, зменшити витрати на енергоресурси та покращити екологічну ситуацію
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; газопостачання; цегельний завод; 662.959.63(477.51); 696.2(477.51)