Формування системи стратегічного планування і прогнозування у будівельній галузі сфери національної безпеки України - Михальченко, С. В. (КНУБА, 2016)
У статті досліджено актуальність нормування і стандартизації та створення нових принципів територіального планування та містобудівних рішень для майнових комплексів національної безпеки за умов переходу до нової концепції побудови оборони в Україні, наближеної до світових стандартів, зокрема Північно-атлантичного альянсу.
Keywords: стратегічне планування і прогнозування; нормування і стандартизація; концепція військового будівництва; розквартирування військ; the concept of military development; the territorial principle; the quartering of troops