Впровадження інновацій в післявоєнну розбудову України - Рубцова, Оксана; Ушацька, Меланія (КНУБА, 2024)
Розглянуто перспективні напрямки впровадження Індустрії 4.0 в діяльність підприємств будівельної галузі з метою досягнення цілей Державної стратегії регіонального розвитку, з врахуванням впливу на цей процес руйнації значного обсягу інфраструктури країни внаслідок військової агресії з боку сусідньої держави. Виявлено значний вплив новітніх технологій на процес післявоєнного відновлення.
Keywords: індустрія 4.0; стратегія; інновації; трансформація; післявоєнне відновлення; 69.059.7"364"-024.76(477)