Прийняття управлінських рішень в керуванні інвестиційно-будівельними проектами - Балдук, Георгій Павлович (КНУБА, 2018)
В роботі проаналізовані припущення, на яких засновані наявні моделі прийняття управлінських рішень, вимоги й принципи щодо управлінських рішень. За результатами аналізу була обґрунтована певна некоректність використання наявних моделей прийняття управлінських рішень в керуванні інвестиційно-будівельними проектами. Для вирішення проблем з непорозуміння всередині команди проекту стосовно цілі проекту, неповноти або неточності інформації були запропоновані додаткові вимоги та принципи до процесу прийняття управлінських рішень. Розроблені пропозиції, що відповідають засадам управління проектами та реальним управлінським ситуаціям.
Keywords: управлінські рішення; модель; інвестиційно-будівельні проекти; вимоги; принципи; 005.53:005.8