Творчий шлях професора архітектури М. О. Гусєва. До ювілею кафедри АПЦБС КНУБА - Малійова, О. В. (КНУБА, 2015)
В статті висвітлено життєвий та творчий шлях видатного укаїнського архітектора, кандидата архітектури, професора, заслуженого архітектора УРСР, фундатора київської архітектурної школи кафедри АПЦБС при КНУБА М. О. Гусєва, визначено його основні педагогічні та творчі здобутки.
Keywords: професор архітектури; М.О.Гусєв; мистецтво; наукова та педагогічна діяльність; київська архітектурна школа; педагогічні та творчі здобутки; творчість