Диференційні рівняння - Бондаренко, Наталія В’ячеславівна; Отрашевська, Валентина Володимирівна (КНУБА, 2026)
Викладено розділ «Диференціальні рівняння» курсу «Вища математика» за такими темами: диференціальні рівняння першого порядку, диференціальні рівняння вищих порядків, системи диференціальних рівнянь. Містить теоретичні відомості, приклади розв’язання основних задач і вправи для самостійної роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» спеціальностей G19 «Будівництво та цивільна інженерія» та G18 «Геодезія та землеустрій».
Keywords: диференційні рівняння