Вихідні дані для створення геометричної моделі простору енергоефективної будівлі - Болгарова, Н. М. (КНУБА, 2015)
У статті виділено два основні елементи створення геометричної моделі енергоефективної будівлі - просторові осередки («термоблоки») та зв’язки між ними (конструкції). Виділено геометричні та інженерно-технічні вихідні дані просторових осередків та конструкцій, що їх зв’язують, які потрібні для енергетичного аналізу геометричної моделі будівлі.
Background for the creation of the geometric models of energy efficient buildings
Исходные данные для создания геометрической модели пространства энергоэффективного здания
Keywords: геометрична модель енергоефективної будівлі; термоблоки; просторові осередки; 721.01; 699.86:004.94