Вплив кута відсічки на точність положення пунктів в мережах, створюваних з допомогою систем GPS I GLONASS - Костецька, Я.М.; Пішко, Ю.Р.; Торопа, І.М. (КНУБА, 2014)
Розглянуто вплив кута відсічки на точність положення пунктів мереж, отриманих за спостереженнями супутників одночасно систем GPS і GLO ASS, які є практично таким самим, як і в результаті спостережень супутників тільки системи GPS.
Влияние угла отсечки на точность положения пунктов в сетях, созданных с использованием систем GPS и GLONASS
INFLUENCECUTOFF ANGLE ON POINT POSITION ACCURACYINNETWWORKS, CREATING USING GPS AND GLONASS
Keywords: кут відсічки; супутникові системи GPS i GLONASS; 528.2