Вибір та обґрунтування конструктивної схеми віброустановки для формування залізобетонних кілець - Корнійчук, Б. В. (КНУБА, 2007)
Залізобетонні кільця займають цільне місце в будівництві і є одним із найбільш поширеним виробом.
Keywords: залізобетонні кільця; віброустановки