Термодинаміка і теплопередача - Барановська, С. В.; Чепурна, Н. В. (КНУБА, 2024)
Методичні вказівки містять стислі теоретичні відомості з курсу «Термодинаміка і теплопередача», а також завдання та рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи. Призначені для студентів другого курсу спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології». Освітня програма «Водогосподарське будівництво і управління водними ресурсами та системами».
Keywords: термодинаміка; теплопередача