Особливості цифрового опису і технологія створення індексних кадастрових карт в ГІС - Михельова, Марія Юріївна (КНУБА, 2010)
Узагальнено вимоги до моделей цифрового опису об’єктів кадастрового зонування та запропоновано технологічна схема виготовлення індексно- кадастрових карт із застосуванням геоінформаційних систем.
Keywords: цифровий опис об’єктів; кадастрове зонування; ГІС; розробка індексних карт; інвентаризація земельних ділянок; індексна кадастрова карта