Чотирьохвекторна модель діагностування стійкості операційної системи підприємств - Рижакова, Ганна Сергіївна (КНУБА, 2019)
Дослідження систем адміністрування в управлінні підприємствами з урахуванням євроінтеграційних процесів в масштабах компанії є складним завданням, розв’язання якого ускладняється відсутністю комплексних концептуальних, теоретико-методологічних і методико-прикладних засад у зазначеній сфері
Keywords: адміністрування в управлінні підприємствами; стійкість систем адміністрування; 005.91:004.92