Проект технічного переоснащення будівлі елеватора в м. Дніпро - Карабанов, К. П. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Проект технічного переоснащення будівлі елеватора в місті Дніпро спрямований на створення сучасного і ефективного комплексу для зберігання та обробки зернових культур. Основна мета проекту полягає у модернізації обладнання та технологічних процесів елеватора з урахуванням сучасних вимог щодо зберігання сільськогосподарської продукції, що забезпечить підвищення продуктивності, оптимізацію роботи і покращення якості зберігання зерна. Проект також спрямований на зниження витрат на обслуговування завдяки впровадженню енергоефективних технологій та автоматизації виробничих процесів, що дозволить оптимізувати управління запасами та зменшити втрати продукції під час зберігання.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; проект технічного переоснащення; будівля елеватора; 725.36:69.059.25(477.63)