Вантажно-розвантажувальні машини логістичних систем: навч. посібн. - Волянюк, Володимир Олександрович; Горбатюк, Євгеній Володимирович; Федишин, Богдан Миколайович (КНУБА, 2025)
Містить матеріали щодо будови і застосування вантажно-розвантажувальних машин логістичних систем, які вивчаються в навчальних дисциплінах студентами технічних спеціальностей. Наведено формули для розрахунків потреби в підіймально-транспортному обладнанні та визначення параметрів складів. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 131 «Прикладна механіка.
Keywords: вантажно-розвантажувальні машини