Лакофарбові матеріали - Ластівка, Олесь Васильович (КНУБА, 2025)
Розглянуто особливості розв’язання технологічних задач, пов’язаних із розрахунками приведеного опору теплопередачі зовнішніх стін та теплопровідних включень, обумовлених характерними особливостями стінової конструкції. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G1 «Хімічні технології та інженерія» за ОПП «Новітні технології сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів».
Keywords: матеріали лакофарбові