Роль приватних та публічних інвестицій в інвестиційному потенціалі міст - Бондаренко, Олександр; Денисенко, Наталія (КНУБА, 2024)
У період затяжної війни в Україні важливим завданням є оцінка економічних можливостей міст, які потерпають від нестабільності. Інвестиційний потенціал міст, що включає публічні та приватні інвестиції, є критично важливим для забезпечення їх конкурентоспроможності та інноваційного розвитку. Це питання стає особливо актуальним у контексті відновлення економіки та стабільності кожного міста. Залучення іноземних інвесторів є необхідним для підтримки країни та її подальшої співпраці. Таким чином, формування інвестиційного потенціалу міст є ключовим фактором для майбутнього України.
Keywords: інвестиційний потенціал; публічні інвестиції; приватні інвестиції; економіка міста; 339.727.22