Міський транспорт : методичні вказівки до виконання практичних занять та курсовоґо проєкту - Васильєва, Ганна Юріївна (КНУБА, 2022)
Розглянуто методику проектування схеми маршрутів міського пасажирського транспорту міста та розрахунок рухомого складу на маршрутах. Призначено для студентів спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія", які навчаються за освітньою програмою "Міське будівництво та ґосподарство".
В авторській редакції.
Keywords: транспорт міський