Розрахункові методи визначення захисних властивостей електромагнітних екранів - Назаренко М. В.; Гончарова О. М.; Панова О. В. (ННДІПБОП, 2012)
Метою роботи є розроблення прийнятних для практичного використання методів розрахунків ефективності електромагнітних екранів та дослідження захисних властивостей сучасних екранувальних матеріалів і обґрунтування методик керування ними.
Keywords: охорона праці; екранування електромагнітних полів