Особливості транспортних територій центральної зони міст - Васильєва, Г. Ю.; Дубова, С. В. (КНУБА, 2017)
Розглянуті особливості транспортних територій центральної зони міст та вплив планувальної схеми вулично-дорожньої мережі на розподіл транспортних потоків у місті.
Keywords: магістральна вулично-дорожня мережа; центральна зона; планувальна структура міста; інтенсивність дорожнього руху; пропускна спроможність.