Містобудівні особливості формування водно-туристичних комплексів Причорномор’я України - Ніканоров, С. О. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуті містобудівні особливості формування водно-туристичних комплексів в умовах Причорномор’я України.
Keywords: прибережна територія; природні ресурси; водно-туристичний комплекс; рекреаційний комплекс