Підсилення залізобетонних конструкцій мосту - Чирва, В. М.; Чирва, Т. Л.; Романенко, К. М.; Яструбінецький, В. Л. (КНУБА, 2015)
В роботі приведена технологія відновлення і підсилення залізобетонних конструкцій мосту, а також розглянуті сучасні методи створення антикорозійного та адгезійного шарів на бетонній поверхні.
Strengthening of reimforsed concrete bridge
Keywords: залізобетонні конструкції мосту; сучасні методи створення антикорозійного та адгезійного шарів на бетонній поверхні; 69.059.3